Business Loyalty

Voor ondernemingen en organisaties die haar klanten in kaart willen brengen en iets extra’s wil kunnen bieden hebben wij het platform Business Loyalty. Door op een eenvoudige maar persoonlijke manier in contact te komen met jouw klanten kunnen wij jouw verhaal beter communcieren en van jouw klanten fans maken.

Washcard

Met de Washcard breng je op een frisse manier je klanten in kaart. Door alle klanten een Washcard te geven worden zij beloond door hun auto bij uw wasstraat te laten wassen. Door bij iedere wasbeurt spaarpunten toe te kennen krijgen zij uiteindelijk een gratis wasbeurt. Daarbij kan je met de Washcard altijd communiceren middels een e-mail campagne en blijft jouw klant altijd op de hoogte van de laatste acties.

Rijn en Ijssel Energie

Geld verdienen met een investering in groene energie en dit uit kunnen geven bij groene ondernemers waarmee we samen de wereld een stukje mooier maken. Dat doet Rijn en IJssel Enrgie. In samenwerking met ons blijven zij in contact met hun klanten en kunnen zij ieder jaar weer een mooi bedrag overmaken aan de deelnemers van dit fantastische project.

Lees meer...


De Verbindende Factor

De verbindende factor vindt haar oorsprong in ons dna. Wij geloven in de kracht van samenwerken, de kracht van de directe omgeving en de verbinding die men voelt bij de plaats die men thuis noemt. Samen met onze opdrachtgevers brengen wij lokale winkeliers en instanties bij elkaar met loyaliteitsprogramma’s die meer zijn dan een ‘quick win’. Nee, wij gaan voor een substantiële verandering in de manier van denken, manier van beleven van het product. Wij noemen het de win-win-win situatie, omdat naast jouw doelgroep ook jouw bedrijf/instantie én de lokale ondernemers de vruchten plukken van onze initiatieven. Onze verbindende factor is dus jouw succesformule!

      GROUPCARD
 Naar boven