CityID Checker gives merchants the ability to redeem giftcards, vouchers or coupons by using the CityID hosting and switching platform.

CityID specializes in providing retailer solutions for GiftCards, Ticketing, E-Voucher, Couponing, Loyalty. We offer a high-availability transaction processing system as well as interfaces to POS, payment terminals, websites, also including contactless and mobile platforms.


De Verbindende Factor

De verbindende factor vindt haar oorsprong in ons dna. Wij geloven in de kracht van samenwerken, de kracht van de directe omgeving en de verbinding die men voelt bij de plaats die men thuis noemt. Samen met onze opdrachtgevers brengen wij lokale winkeliers en instanties bij elkaar met loyaliteitsprogramma’s die meer zijn dan een ‘quick win’. Nee, wij gaan voor een substantiële verandering in de manier van denken, manier van beleven van het product. Wij noemen het de win-win-win situatie, omdat naast jouw doelgroep ook jouw bedrijf/instantie én de lokale ondernemers de vruchten plukken van onze initiatieven. Onze verbindende factor is dus jouw succesformule!

Meer informatie

      GROUPCARD
 Naar boven