Cultuur

Donkere wolken voor de cultuursector, subsidies verdwijnen en deze, voornamelijk op vrijwilligers draaiende sector, dient een ander pad te vinden om open te blijven voor publiek. Zie jij als ondernemer cultuur ook als een belangrijke pijler binnen onze gemeenschap, bel ons dan voor een koffie date, dan bewandelen we samen de weg die alle partijen een zonnige toekomst biedt. Hieronder zie je initiatieven die wij eerder ingevuld hebben.

Nac Museum

Een voetbalclub heeft geen grote prijzenkast nodig om een rijke historie te hebben. Neem NAC; een unieke club, een unieke historie. Gegronde reden voor de Supportersraad om in het begin van de 21e eeuw een heus museum op te richten. Een museum waarin de kostbare schatten van Bredaas voetbaltrots te bewonderen zijn. Een plek waar anekdotes en relikwieën belangrijker zijn dan het zilverwerk. Maar ook dit museum weet wat het is om financieel zwaar weer te verkeren. Om hen financieel te ondersteunen, hebben wij een speciale Fancard op de markt gebracht. Met deze kaart krijgen de kaarthouders uniek voordeel in de Bredase omgeving en via hun aankopen spaart men tegelijkertijd voor het museum, zodat de Parel van het Zuiden voort kan blijven bestaan.

Lees meer...

Muziek in de klas

De Cultuur sector heeft het zwaar. Om in de toekomst ook nog te kunnen genieten van bijvoorbeeld muzikaal talent is het belangrijk om deze zo vroeg mogelijk te vinden. Het project meer muziek in de klas is een prachtig voorbeeld van. Hoe wij hierin een rol gaan spelen lees je hier binnenkort. 


De Verbindende Factor

De verbindende factor vindt haar oorsprong in ons dna. Wij geloven in de kracht van samenwerken, de kracht van de directe omgeving en de verbinding die men voelt bij de plaats die men thuis noemt. Samen met onze opdrachtgevers brengen wij lokale winkeliers en instanties bij elkaar met loyaliteitsprogramma’s die meer zijn dan een ‘quick win’. Nee, wij gaan voor een substantiële verandering in de manier van denken, manier van beleven van het product. Wij noemen het de win-win-win situatie, omdat naast jouw doelgroep ook jouw bedrijf/instantie én de lokale ondernemers de vruchten plukken van onze initiatieven. Onze verbindende factor is dus jouw succesformule!

Meer informatie

      GROUPCARD
 Naar boven