GROUPCARD, Gemeente Deventer en Deventer Doet introduceren Deventer Doet Pas

Deventer Doet Pas, dé lokale pas die er toe doet.

In samenwerking met de Gemeente Deventer, MKB Deventer, Steunpunt Mantelzorg van Carinova en de grootste vrijwilligers vereniging van Nederland Deventer Doet introduceert GROUPCARD vanaf deze zomer de Deventer Doet Pas. Een lokale pas die er echt toe doet. Want met de Deventer Doet Pas worden én lokale ondernemers gesteund én vrijwilligers in Deventer gewaardeerd én heeft Deventer haar eigen lokale cadeaukaart.

De Mantelzorgpas Deventer

GROUPCARD werkt al een aantal jaar samen met de Gemeente Deventer voor de Mantelzorgpas. Als waardering voor de inzet van mantelzorgers in Deventer, heeft GROUPCARD in samenwerking met de Gemeente Deventer deze pas in Deventer ontwikkelt. De mantelzorger levert onvoorwaardelijke hulp en ondersteuning en maakt zodoende een groot verschil in iemands leven. Het verzorgen van naaste(n) komt er vaak zomaar bij, naast de verantwoordelijkheden die diegene heeft naar werk, partner of kinderen. Gemeente Deventer ondersteunt de Deventer mantelzorger en doet dit op vele manieren, zoals met de Mantelzorgpas in Deventer.

De Deventer Doet Pas

De Deventer Doet Pas gaat de Manterzorgpas vervangen. Het goede en interessante van de Deventer Doet Pas is dat deze Pas voor alle inwoners van Deventer geschikt is. In samenwerking met MKB Deventer is een netwerk van lokale ondernemers betrokken en geeft korting aan inwoners en bezoeker van Deventer met de Deventer Doet pas. Ook kunnen mantelzorgers en overige vrijwilligers op het nieuwe platform hun extra waardering krijgen, naast de extra korting die de aangesloten lokale ondernemers hun biedt als zij bij deze winkels en horecagelegenheden komen shoppen en eten en drinken.

Een mooi voorbeeld van lokale verbinding tussen meerdere lokale partijen met alleen maar win-win-win.

Ook interesse om een win-win-win in jouw lokale gemeenschap? Wij nodigen je graag uit voor een kopje koffie.

GROUPCARD BV
John Keunen
088-5387088
john@groupcard.nl

 

Start Zin in Zevenaar

Zin in Zevenaar Cadeaukaart gelanceerd

Gelders spaarsysteem inspiratiebron voor de rest van Nederland. Een unieke samenwerking tussen GROUPCARD, Ondernemend Zevenaar en Méér Muziek in de…
Lees meer

De Gouden Kaart biedt steun aan ondernemers

Lancering De Gouden Kaart een feit Op zoek naar tijdelijke financiering? Maak dan gebruik van dit gouden aanbod. GROUPCARD komt…
Lees meer

De Verbindende Factor

De verbindende factor vindt haar oorsprong in ons dna. Wij geloven in de kracht van samenwerken, de kracht van de directe omgeving en de verbinding die men voelt bij de plaats die men thuis noemt. Samen met onze opdrachtgevers brengen wij lokale winkeliers en instanties bij elkaar met loyaliteitsprogramma’s die meer zijn dan een ‘quick win’. Nee, wij gaan voor een substantiële verandering in de manier van denken, manier van beleven van het product. Wij noemen het de win-win-win situatie, omdat naast jouw doelgroep ook jouw bedrijf/instantie én de lokale ondernemers de vruchten plukken van onze initiatieven. Onze verbindende factor is dus jouw succesformule!

Meer informatie

      GROUPCARD
 Naar boven