GROUPCARD helpt Gemeente Woerden met succesvolle duurzame en lokale cadeaukaart

GROUPCARD heeft in samenwerking met Gemeente Woerden en Stichting Duurzaam Woerden wederom weer een prachtig lokaal initiatief van de grond gekregen: de Duurzaam Woerden cadeaukaart. Alle huishoudens in de Gemeente Woerden hebben een cadeaukaart op de mat gekregen om te helpen bij het uitvoeren van energiebesparende maatregelen in huis. De Gemeente Woerden biedt op deze manier de subsidie voor energiebesparende maatregelen letterlijk bij alle huishoudens persoonlijk aan.

Totaal plaatje en ontzorgen

Directeur van GROUPCARD, John Keunen: “Vanaf dat het traject begon heb ik Stichting Duurzaam Woerden en de Gemeente Woerden zoveel mogelijk geprobeerd te ontlasten van alles dat bij zo’n project komt kijken. Zo nemen wij communicatie, techniek, klantenservice en de financiële afwikkeling op ons. Vaak worden subsidies in andere vormen naar de consument gebracht waardoor er administratief veel afgehandeld dient te worden. Denk aan het zelf voorschieten, declareren en terugstorten. Doordat wij het totale plaatje aanbieden helpen wij partijen in tijden dat er al zoveel andere zaken geregeld moeten worden.”

De werking van de cadeaukaart is duurzaam, lokaal en simpel tegelijk

Alle inwoners van de gemeente Woerden hebben de Duurzaam Woerden cadeaukaart via de post ontvangen. Met de verkregen unieke code was de cadeaukaart heel makkelijk online te activeren en direct te gebruiken. Het bedrag op de cadeaukaart is door inwoners van Woerden lokaal besteden bij de aangesloten ondernemers en bestemd voor kopen van energiebesparende producten voor in eigen huis.

Jouw huis slimmer

Met de Duurzaam Woerden cadeaukaart rijkt gemeente Woerden op een lokale, sympathieke en effectieve manier de subsidie aan bij huiseigenaren. Huiseigenaren hoeven niet meer de subsidie aan te vragen of gedane investeringen te declareren. Door het activeren van deze lokale cadeaukaart komt de subsidie automatisch beschikbaar voor huiseigenaren. Meer details over de duurzaam woerden cadeaukaart is te lezen op www.jouwhuisslimmer.nl of www.duurzaamwoerden.nl.

Succesvolle actie

Na een week kunnen we concluderen dat deze lokale cadeaukaart in Woerden zeer succesvol is. Boven verwachting goede oplossing voor gemeente, lokale ondernemers en inwoners van Woerden. Binnen een week waren de mogelijke kaarten voor dit jaar geactiveerd door huishoudens om de subsidie te verzilveren bij de aangesloten lokale ondernemers voor energiebesparende maatregelen in eigen huis. Lokale ondernemers hebben in het eerste week na verspreiden van de cadeaukaart al een extra omzet in de verkoop van energiebesparende producten gezien en de gemeente heeft de intentie om de subsidie voor volgend jaar op dezelfde wijze voor te zetten.

Bent u ook nieuwsgierig naar ontlastende manieren om subsidies en voorzieningen in de lokale economie te houden? Neem contact op met John Keunen via john@groupcard.nl of via 06 538 70 198.

Start Zin in Zevenaar

Zin in Zevenaar Cadeaukaart gelanceerd

Gelders spaarsysteem inspiratiebron voor de rest van Nederland. Een unieke samenwerking tussen GROUPCARD, Ondernemend Zevenaar en Méér Muziek in de…
Lees meer

De Gouden Kaart biedt steun aan ondernemers

Lancering De Gouden Kaart een feit Op zoek naar tijdelijke financiering? Maak dan gebruik van dit gouden aanbod. GROUPCARD komt…
Lees meer

De Verbindende Factor

De verbindende factor vindt haar oorsprong in ons dna. Wij geloven in de kracht van samenwerken, de kracht van de directe omgeving en de verbinding die men voelt bij de plaats die men thuis noemt. Samen met onze opdrachtgevers brengen wij lokale winkeliers en instanties bij elkaar met loyaliteitsprogramma’s die meer zijn dan een ‘quick win’. Nee, wij gaan voor een substantiële verandering in de manier van denken, manier van beleven van het product. Wij noemen het de win-win-win situatie, omdat naast jouw doelgroep ook jouw bedrijf/instantie én de lokale ondernemers de vruchten plukken van onze initiatieven. Onze verbindende factor is dus jouw succesformule!

Meer informatie

      GROUPCARD
 Naar boven