Introductie De GooischePas

1 April 2020: de (versnelde) lancering van De GooischePas. Het klinkt als een grap, maar het is toch echt een feit. De GooischePas is een lokaal initiatief van GROUPCARD BV in samenwerking met de Stichting De GooischePas. Het doel is om op lokaal niveau betrokken partijen te laten samenwerken om het lokaal te besteden geld meer rond te laten gaan in plaats van dat het wegvloeit uit ’t Gooi en omstreken. Met De GooischePas wordt lokaal shoppen en consumeren leuker en interessanter gemaakt. Aan De GooischePas zit altijd sparen voor een goed doel gekoppeld. Op dit moment is het goede doel: zeg dank je wel tegen de Zorg Helden in ‘t Gooi.

De GooischePas Zorg Helden

Goed Geven geeft Gebonden Geluk en Geld. Vanuit dit gedachtengoed verbinden wij ondernemers, verenigingen, consumenten, bedrijven en overheidsinstanties in ‘t Gooi en omstreken. Lokale betrokkenheid zit echt in het DNA van GROUPCARD. En met De GooischePas kunnen we juist de huidige werkelijk onwerkelijke situatie van Corona een belangrijke rol spelen in de verbinding van lokale partijen.

Het principe is simpel en mooi tegelijk: met De GooischePas zeg je dank je wel tegen Zorg Helden en je steunt de Lokale Helden, de lokale ondernemers. Want bezitters van De GooischePas gaan kopen bij lokale winkels en consumeren bij lokale horeca. Via De GooischePas wordt 2% van het bestede bedrag gespaard voor het goede doel: een dank je wel voor de Zorg Helden. Op hun beurt besteden de Zorg Helden, met De GooischePas, ook weer bij de Lokale Helden. Zo blijven lokale bestedingen rondgaan en komen ze steeds weer terecht bij de lokale ondernemers in ’t Gooi. En zo hoort ‘t.

Je koopt De GooischePas als cadeau voor een Zorg Held, als cadeau voor een ander of voor jezelf.

Meer informatie op: www.degooischepas.nl

Ook geïnteresseerd om er voor te zorgen dat er meer lokaal besteed wordt? Neem contact op met John Keunen: john@groupcard.nl.

Persbericht: GROUPCARD BV en UwRegioSupport gaan strategische samenwerking aan

GROUPCARD en UwRegioSupport richten zich beiden op het versterken van het lokale MKB. GROUPCARD is al bijna 10 jaar de…
Lees meer

Gemeente Krimpenerwaard introduceert vrijwilligerspas

Vrijwilligers vervullen een belangrijke rol voor de leefbaarheid in de samenleving. Zij vormen steeds meer en vaker een essentieel onderdeel…
Lees meer

De Verbindende Factor

De verbindende factor vindt haar oorsprong in ons dna. Wij geloven in de kracht van samenwerken, de kracht van de directe omgeving en de verbinding die men voelt bij de plaats die men thuis noemt. Samen met onze opdrachtgevers brengen wij lokale winkeliers en instanties bij elkaar met loyaliteitsprogramma’s die meer zijn dan een ‘quick win’. Nee, wij gaan voor een substantiële verandering in de manier van denken, manier van beleven van het product. Wij noemen het de win-win-win situatie, omdat naast jouw doelgroep ook jouw bedrijf/instantie én de lokale ondernemers de vruchten plukken van onze initiatieven. Onze verbindende factor is dus jouw succesformule!

      GROUPCARD
 Naar boven