Start Zin in Zevenaar

Gelders spaarsysteem inspiratiebron voor de rest van Nederland.

Een unieke samenwerking tussen GROUPCARD, Ondernemend Zevenaar en Méér Muziek in de Klas Lokaal De Liemers heeft geleid tot Zin in Zevenaar Cadeaukaart.

Zin in Zevenaar Cadeaukaart

Lokaal shoppen heeft Zin in Zevenaar. Want de Zin in Zevenaar Cadeaukaart kan je besteden bij de lokale ondernemers in Zevenaar en daarmee spaar je voor Méér Muziek in de Klas van de basisscholen in De Liemers.

Met de nieuwe Zin in Zevenaar Cadeaukaart dragen consumenten bij elke aankoop die ze doen in de Zevenaarse centrumwinkels bij aan muziekonderwijs voor de basisschoolkinderen in de regio. Winkeliers dragen namelijk een percentage van de waarde van de cadeaukaart af aan Méér Muziek in de Klas Lokaal de Liemers. Dit is een financiële stimulans om ook het bedrijfsleven te betrekken bij het muziekonderwijs in de regio.

Méér Muziek in de Klas heeft als doel basisschoolleerlingen structureel muzieklessen te laten volgen onder schooltijd. Muziek bevordert de sociaal-emotionele ontwikkeling en de ontwikkeling van het brein en is juist in de basisschoolleeftijd van groot belang.

Erevoorzitter Koningin Maxima van Méér Muziek in de Klas heeft 18 juni 2020 als eerste de Zin in Zevenaar Cadeaukaart ontvangen.

Koningin Maxima ontvangt eerste Zin in Zevenaar Cadeaukaart

Donderdag 18 juni 2020 is tijdens de online meeting rondom muziekonderwijs in Gelderland en Cultuureducatie met Kwaliteit (CmK) de Zin in Zevenaar-cadeaukaart in de spotlights gezet. Deze cadeaukaart waarmee wordt gespaard voor meer muziekonderwijs op de basisscholen is ontstaan door een bijzondere samenwerking van bedrijfsleven in Zevenaar, GROUPCARD, Liemers Kunstwerk en Méér Muziek in de Klas Lokaal De Liemers. Erevoorzitter Koningin Máxima was online aanwezig om met verschillende betrokkenen en specialisten in gesprek te gaan over muziekonderwijs en de mooie initiatieven in Gelderland.

Vanaf 16.00 uur staat de uitzending online!

Hoe is deze unieke samenwerking tot stand gekomen?

Bert Frölich, directeur van Kunstwerk! en tevens ambassadeur voor Méér Muziek in de Klas Lokaal de Liemers is al ruim 3 jaar bezig met het vinden van een nieuwe geldstroom. Samen met John Keunen van GROUPCARD hebben zij uitgedacht hoe zij een vernieuwende geldstroom konden laten ontstaan door de verbinding te zoeken met de lokale ondernemers. Met deze unieke samenwerking worden de lokale ondernemers geholpen met extra omzet, een marketinginstrument en een online loyaliteit systeem. En gezamenlijk dragen ondernemers en consument bij aan structureel muziekonderwijs. De start van een bloeiende samenwerking met een win-win situatie voor alle partijen.

Heb jij ook interesse in een win-win situatie voor lokale partijen en/of behoefte aan een vernieuwende financiering of extra geldstroom? Of wil jij ook een samenwerking tussen het lokale bedrijfsleven en structureel muziekonderwijs of ander lokaal maatschappelijke doelstelling tot stand laten komen?

Wij helpen je graag! Wij hebben 10 jaar ervaring en al in 20 verschillende regio’s succesvolle verbindingen tussen lokale partijen tot stand gebracht met als resultaat het stimuleren van lokale bedrijfsleven en het steunen van maatschappelijke goede doelen.

Neem contact op met:

John Keunen
CEO

John@groupcard.nl
088-5387088

De Gouden Kaart biedt steun aan ondernemers

Lancering De Gouden Kaart een feit Op zoek naar tijdelijke financiering? Maak dan gebruik van dit gouden aanbod. GROUPCARD komt…
Lees meer

Deventer Doet Pas vervangt de Mantelzorgpas

GROUPCARD, Gemeente Deventer en Deventer Doet introduceren Deventer Doet Pas Deventer Doet Pas, dé lokale pas die er toe doet.…
Lees meer

De Verbindende Factor

De verbindende factor vindt haar oorsprong in ons dna. Wij geloven in de kracht van samenwerken, de kracht van de directe omgeving en de verbinding die men voelt bij de plaats die men thuis noemt. Samen met onze opdrachtgevers brengen wij lokale winkeliers en instanties bij elkaar met loyaliteitsprogramma’s die meer zijn dan een ‘quick win’. Nee, wij gaan voor een substantiële verandering in de manier van denken, manier van beleven van het product. Wij noemen het de win-win-win situatie, omdat naast jouw doelgroep ook jouw bedrijf/instantie én de lokale ondernemers de vruchten plukken van onze initiatieven. Onze verbindende factor is dus jouw succesformule!

Meer informatie

      GROUPCARD
 Naar boven