RRE investeringen lokaal & relevant
RRE(W);Samen energie reduceren

Met de Regeling Reductie Energiegebruik biedt de overheid subsidie voor gemeenten om huiseigenaren energie te laten besparen in hun eigen woning. Deze regeling is gewild. De overheid stelt voor de RRE(W) regeling in 2021 €70 miljoen beschikbaar. 293 Gemeenten hebben hun aanvraag voor 2021, in totaal €129 miljoen, al ingediend.

Wij schakelen
met u mee!

Samen duurzame toepassingen

Met de RRE(W) ontwikkel je als gemeente zelf projecten die huiseigenaren stimuleren om energiebesparende maatregelen te nemen in hun huis. Zoals bijvoorbeeld het inregelen van de cv-installatie of het aanbrengen van radiatorfolie, tochtstrippen en led-lampen. Doel is duurzame toepassingen te bieden om samen met huiseigenaren energie te besparen.

Wij bieden een lokale en efficiënte oplossing die altijd relevant is. Met of zonder de RRE(W) in 2021 bieden we een toepassing voor energiereductie en een lokale impuls.

Zoals bijvoorbeeld in de gemeente Woerden.

In een persoonlijk gesprek horen wij graag meer over uw ervaring met de RRE(W). En vertellen wij over ons idee te kunnen ontzorgen en helpen met energiebesparende toepassingen die ook nog eens een impuls geven aan de lokale economie.


De Verbindende Factor

De verbindende factor vindt haar oorsprong in ons dna. Wij geloven in de kracht van samenwerken, de kracht van de directe omgeving en de verbinding die men voelt bij de plaats die men thuis noemt. Samen met onze opdrachtgevers brengen wij lokale winkeliers en instanties bij elkaar met loyaliteitsprogramma’s die meer zijn dan een ‘quick win’. Nee, wij gaan voor een substantiële verandering in de manier van denken, manier van beleven van het product. Wij noemen het de win-win-win situatie, omdat naast jouw doelgroep ook jouw bedrijf/instantie én de lokale ondernemers de vruchten plukken van onze initiatieven. Onze verbindende factor is dus jouw succesformule!

Meer informatie

      GROUPCARD
 Naar boven