Graag willen we ons bedrijf voorstellen: UwRegioSupport. Wij verzorgen in je eigen regio alle diensten waar je als ondernemer zelf niet aan toe komt, geen expertise in hebt of gewoon geen zin in hebt.

Onlangs is Groupcard een samenwerking aangegaan met UwRegioSupport. Beide bedrijven richten zich op het versterken van het MKB. Groupcard levert al meer dan 10 jaar innovatieve oplossingen zoals spaarpassen, cadeaupassen, betaalpassen en abonnementsoplossingen aan verenigingen, bedrijven, overheden en consumenten. UwRegioSupport levert een breed portfolio aan diensten dat de Mkb’er volledig ontzorgt zoals marketing, ICT en inkoop en heeft in haar korte bestaan meer dan 10 lokale adviseurs aan haar netwerk verbonden en bereikt inmiddels duizenden Mkb’ers.

Beide organisaties geloven in het belang van het MKB in de regio en willen hen verder versterken door te verbinden. Het innovatieve platform waarmee regionale spaar-, betaal- en cadeaukaarten (of apps) gelanceerd kan worden, zal worden gecombineerd met het regionale netwerk van de UwRegioSupport adviseurs. Hierdoor ontstaat een unieke combinatie van bewezen technologie en lokale advisering en activatie. Zo kunnen we in onderlinge samenwerking de positie van het MKB versterken in heel Nederland, doordat onze adviseurs met de regionale Mkb’ers om tafel gaan om slimme oplossingen te bedenken en implementeren om zoveel mogelijk omzet binnen de eigen lokale of regionale economie te houden. Wat te denken van een lokale cadeau- en spaarpas waarmee je bij alle aangesloten ondernemers kunt betalen en tegelijkertijd spaart voor een lokaal goed doel, terwijl een mantelzorger met die zelfde pas een dagje ontzorgt kan worden. En zo zijn er legio mogelijkheden!

Wij adviseren, ondersteunen, vereenvoudigen en verbinden zodat jij je als ondernemer kunt focussen.

UwRegioSupport verzamelt de beste oplossingen, specifiek voor het MKB, uit de markt, liefst aangeboden door mede Mkb’ers en adviseert, verkoopt en implementeert deze op een eerlijke wijze. Kortom voor en door Mkb’ers.

Hoe meer jij je kan focussen, hoe sterker jouw bedrijf. UwRegioSupport helpt je daarom op de volgende gebieden:

 

  • Marketing; van websites tot social media management
  • Inkoop; zo slim en scherp mogelijk alle facilitaire producten
  • Advies; om te sparren en te ontwikkelen, maar ook kunnen we helpen met extra capaciteit
  • ICT; van Wifi tot het werken in de Cloud
  • Financieel / Administratief: van boekhouding tot virtuele assistenten
  • Verbinden; voor extra omzet en partnership in een nieuw netwerk.

 

Deze diensten leveren wij op basis van een eerlijke prijs tegen zo laag mogelijke (vaste) kosten. De diensten worden door het UwRegioSupport – team zelf geleverd, dan wel onttrokken bij partners met dezelfde visie. Kortom:

  • 1 regionaal contact
  • 1 support team
  • 1 administratie

We werken met regionale adviseurs

Hier hebben we voor gekozen omdat de ondernemer over het algemeen geen tijd heeft om ‘even’ achter de PC te klimmen, of ‘even’ iets in de Cloud te uploaden. Daarom komt de regionale adviseur naar je toe, zodat je heel efficiënt alles in 1 keer kunt doornemen en 1 aanspreekpunt hebt voor al je vragen en ideeën. Uiteraard hoeft het niet altijd in persoon, alleen als het functioneel is. Even snel schakelen met je adviseur is wel zo makkelijk via app, telefoon of mail.

Waarom UwRegioSupport?

De adviseur is iemand die zelf ondernemer is en daarom weet wat het is om te ondernemen. Daardoor kan hij of zij vlekkeloos meedenken in de beste oplossingen voor je bedrijfsvoering, marketing etc. Geen snelle verkopers, maar relatiebouwers, die je vooruit kunnen helpen in je bedrijf! URS gaat voor de lange termijn met de ondernemer, om te helpen in de beheersbare groei van je bedrijf. We reageren niet alleen op aanvragen, maar komen ook proactief in beeld als we denken dat we je ergens mee kunnen helpen!

En daarom is de match met Groupcard makkelijk gemaakt! Beide helpen de ondernemer vooruit in de eigen Regio en beide versterken elkaar door samenwerking!

Kijk hier naar meer informatie op de website van UwRegioSupport.


De Verbindende Factor

De verbindende factor vindt haar oorsprong in ons dna. Wij geloven in de kracht van samenwerken, de kracht van de directe omgeving en de verbinding die men voelt bij de plaats die men thuis noemt. Samen met onze opdrachtgevers brengen wij lokale winkeliers en instanties bij elkaar met loyaliteitsprogramma’s die meer zijn dan een ‘quick win’. Nee, wij gaan voor een substantiële verandering in de manier van denken, manier van beleven van het product. Wij noemen het de win-win-win situatie, omdat naast jouw doelgroep ook jouw bedrijf/instantie én de lokale ondernemers de vruchten plukken van onze initiatieven. Onze verbindende factor is dus jouw succesformule!

      GROUPCARD
 Naar boven