Sherki         

Als Sherki, staan wij voor lokaal verbinden.

Wij stimuleren en faciliteren de interactie van organisaties en individuen binnen de lokale maatschappij.  Dat doen we dan door de introductie van bijvoorbeeld een lokale pas met bijbehorende City-id, waarmee je kan geven, sparen en betalen bij aangesloten lokale winkeliers en verenigingen. En waar je gelden, voordeel en cadeaus mee kan ontvangen.

Samen winnen is écht winnen.

Wij werken samen met Groupcard. Zij hebben veel ervaring met het ondersteunen en stimuleren van een loyale en lokale samenleving door bijvoorbeeld de Sport & Cultuurkaart Amstelveen en de Mantelzorgpas Noordwijk.

Als Sherki kunnen we elke pashouder een eigen lokale e-dentiteit geven, het zogenaamde City-ID. Hiermee leiden bestedingen bij de lokale ondernemers automatisch tot sparen voor lokale verenigingen en goede doelen. Door samen te werken krijg je dus dat iedereen ook écht bij kan gaan dragen. Met lokale bestedingen en je eigen City-ID, steun je niet alleen lokale ondernemers en lokale (sport)verenigingen en goede doelen, maar spaar je ook voor eigen voordeel, verrassingen en cadeaus. Hoe meer je lokaal besteedt, hoe meer je bijdraagt aan de lokale maatschappij en hoe meer voordeel je zelf hebt bij lokale winkeliers en hoe groter de kans wordt om zelf verrast te worden met bijvoorbeeld het winnen van lokale prijzen. Zo wordt samen lokaal winnen ook écht winnen.

Met je City-ID krijg je het lokaal voor elkaar.

In een persoonlijk gesprek leggen we graag meer uit over onze lokale en loyale denkwijze en onze digitale en technische toepassingen om jouw lokale samenleving te stimuleren.

Bel of mail ons gerust: 088 – 538 70 38 of info@sherki.nl

Deze webpagina is een tijdelijke stap op de weg om nog meer bij te kunnen dragen aan lokale en loyale samenleving. 


De Verbindende Factor

De verbindende factor vindt haar oorsprong in ons dna. Wij geloven in de kracht van samenwerken, de kracht van de directe omgeving en de verbinding die men voelt bij de plaats die men thuis noemt. Samen met onze opdrachtgevers brengen wij lokale winkeliers en instanties bij elkaar met loyaliteitsprogramma’s die meer zijn dan een ‘quick win’. Nee, wij gaan voor een substantiële verandering in de manier van denken, manier van beleven van het product. Wij noemen het de win-win-win situatie, omdat naast jouw doelgroep ook jouw bedrijf/instantie én de lokale ondernemers de vruchten plukken van onze initiatieven. Onze verbindende factor is dus jouw succesformule!

Meer informatie

      GROUPCARD
 Naar boven