GEMEENTE / SPORTBEDRIJF

Sport is een belangrijke pijler binnen onze samenleving. Het is van belang dat zoveel mogelijk mensen sporten, want los van de fysieke voordelen biedt het ook mentaal veel verlichting en sociaal de nodige verdieping. Breedtesport is de stam waaruit topsport tot bloei komt, maar sport is ook de tool waar mensen met elkaar de verbinding aangaan. Gemeenten en sportbedrijven spelen met de vraag hoe zij hun inwoners het beste kunnen bedienen. Wij zijn dan ook gespecialiseerd in sport- en bewegingsprogramma’s voor jong en oud, ongeacht je portemonnee, want sport moet voor iedereen bereikbaar zijn en blijven.

Cases Gemeente / Sportbedrijf

Sport & Cultuurkaart Amstelveen

Samen met het AmstelveenSport hebben wij de Sport & Cultuurkaart Amstelveen ontwikkeld. Doel van het project is om heel Amstelveen in contact te brengen met hun passie op het gebied van sport en cultuur. Dit doen we door basisscholieren introductielessen aan te bieden, tieners speciaal voordeel te bieden en sportverlaters te behouden voor verenigingen dankzij een uniek concept.

Het project is gefaseerd ingevoerd om zo elke doelgroep op de gewenste manier te kunnen bedienen. In dit project is bewust gekozen voor de combinatie sport en cultuur, zodat het initiatief voor iedereen wat wils heeft én tegen een betaalbare prijs. 

Lees meer...

Studentensportkaart Arnhem

Een sportkaart waarmee je onbeperkt kan sporten bij 20 aanbieders voor slechts €18,95 per maand, dat is de studentensportkaart Arnhem.

In samenwerking met het sportbedrijf Arnhem, sportaanbieders en scholen hebben wij de studentensportkaart Arnhem ontwikkeld om een passend sportaanbod te leveren aan studenten. De studenten van verschillende scholen zoals, De hogeschool van Arnhem en Nijmegen, het ROC A12 en ArtEZ, komen hiervoor in aanmerking.

Lees meer...


De Verbindende Factor

De verbindende factor vindt haar oorsprong in ons dna. Wij geloven in de kracht van samenwerken, de kracht van de directe omgeving en de verbinding die men voelt bij de plaats die men thuis noemt. Samen met onze opdrachtgevers brengen wij lokale winkeliers en instanties bij elkaar met loyaliteitsprogramma’s die meer zijn dan een ‘quick win’. Nee, wij gaan voor een substantiële verandering in de manier van denken, manier van beleven van het product. Wij noemen het de win-win-win situatie, omdat naast jouw doelgroep ook jouw bedrijf/instantie én de lokale ondernemers de vruchten plukken van onze initiatieven. Onze verbindende factor is dus jouw succesformule!

Meer informatie

      GROUPCARD
 Naar boven