Lokale verbinding in heel het land

Wat ooit is begonnen als een systeem om punten te sparen voor verenigingen, is uitgegroeid tot een multifunctionele pas gericht op het verbinden van lokale partijen. Via één ecosysteem met verschillende toepassingen en oplossingen realiseren we een hoger lokaal welzijn, verstevigen we lokale infrastructuren, stimuleren we de omzet voor lokale ondernemers en creëren we nieuwe financiering voor lokale verenigingen en goede doelen. We maken het lokale leven leuker, duurzamer en makkelijker voor iedereen.

Mensen, organisaties, bedrijven en gemeenten verbinden. Dat is Groupcard en dat doen we met veel plezier al meer dan tien jaar.

01.

Innovatief

Met CityID maken wij unieke verbindingen tussen inwoners, ondernemers, verenigingen en gemeenten. Eenmaal aangesloten op ons passysteem kun je steeds uitbreiden en vernieuwen.

02.

Betrouwbaar

Ons systeem is slim, veilig en gebruiksvriendelijk. Onze mensen zijn behulpzaam, vriendelijk en oplossingsgericht. Samen realiseren we een win-winsituatie.

03.

Sociaal

We zijn er lokaal voor elkaar. Door elkaar te helpen en meer te verbinden, brengen we een maatschappelijke beweging op gang en verhogen we de leefbaarheid voor iedereen.

Het verhaal van Groupcard

Zo zijn we begonnen

Groupcard is begonnen als loyaliteitssysteem voor verenigingen, om lokale doelen met een maatschappelijke relevantie te steunen. Iedereen kan een steentje bijdragen om de lokale omgeving levendiger te maken. En als je elkaar iets gunt, krijg je nog meer voor elkaar.

Dit zijn we nu

Met ons passysteem zijn we de verbindende factor voor lokaal. Onze missie is om het welzijn van lokale samenlevingen te verhogen door gemeenten, inwoners, instellingen en ondernemers te verbinden. Zo zorgen we dat er meer wordt beleefd, gedeeld en besteed.

Dit zijn we over vijf jaar

In 2028 zijn wij in 200 gemeenten actief en zijn we voor 100 gemeenten dé budgetpartner om regelingen uit te voeren met pasoplossingen. Door maatschappelijk belangrijke zaken slim en lokaal te financieren, zorgen we voor meer lokale verbinding in de samenleving.

Afbeelding van img-5169

Projecten waar we trots op zijn

In de afgelopen 10+ jaar hebben we allerlei mooie initiatieven uitgevoerd om de lokale samenleving duurzamer, socialer en leefbaarder te maken. Zo hebben we meer dan 90 gemeenten geholpen met energiebesparende maatregelen, duizenden mantelzorgers en vrijwilligers hun bedankje gegeven en voor ruim 1500 lokale ondernemers een omzetboost gerealiseerd via onze cadeaukaart.

Afbeelding van Q1 meeting Groupcard-logo

Werken bij Groupcard

Groupcard groeit snel en we zijn altijd op zoek naar enthousiaste mensen die samen met ons willen zorgen voor meer lokale verbinding. Plezier op de werkvloer staat bij ons voorop. Verjaardagen en successen vieren we samen (met taart!) en je krijgt volop mogelijkheden om te leren, je creativiteit te uiten en je vaardigheden te ontwikkelen.