Kerstcadeau

Wil jij medewerkers of relaties bedanken met een kerstcadeau of eindejaarsgeschenk? Geef dit jaar de vrijheid om zelf het perfecte cadeautje uit te zoeken. Kies voor een sympathieke cadeaukaart waarmee je echt die lokale beleving geeft. Combineer met een speciale cadeauwebshop voor het ultieme keuzecadeau voor al jouw ontvangers.

kerstcadeauCalC

70%

van de ontvangers kiest het liefst zelf een cadeau

25 +

gemeenten hebben al een lokale cadeaukaart

100%

keuzevrijheid met een lokaal en online assortiment

Alle voordelen op een rij

 • Feestelijk verpakt

  Geef jouw cadeau in een feestelijke envelop, giftbox of als digitale voucher per e-mail.
 • Flexibele bedragen

  Kies eenvoudig de waarde per cadeaukaart of voor meerdere kaarten tegelijk.
 • Deskundige servicedesk

  Onze medewerkers beantwoorden alle vragen die ontvangers eventueel hebben.
 • Kerstcadeau snel geregeld

  Bespaar tijd met een cadeau waar jij geen omkijken naar hebt.
 • Persoonlijke boodschap

  Voeg wat woorden van waardering toe. Minstens zo belangrijk als het cadeau zelf!
Afbeelding van cadeaukaart kerstcadeau personeel

Cadeaux à la Carte

Dit jaar biedt jouw kerstcadeau nog meer mogelijkheden dankzij het keuzeconcept Cadeaux à la Carte. Het online assortiment van Cadeaux à la Carte is de perfecte aanvulling op de lokale cadeaukaart. Met één cadeaukaart koop je producten van lokale ondernemers in de winkel én in de webshop. Dat maakt de cadeaukaart ook ideaal voor ontvangers die niet in de directe omgeving van je bedrijf wonen.

Maak kennis met Cadeaux à la Carte

Het meest lokale kerstcadeau

Lokaal heeft het allemaal: die leuke kledingwinkel waar je op je gemak alles kunt passen, de boekhandel waar je altijd goede leestips krijgt, je lievelingsrestaurant waar je zo heerlijk kunt eten. Geef een lokale beleving en steun tegelijkertijd de lokale ondernemers die jouw gemeenschap zo leuk maken.

Nog meer keuze in de webshop

Dit online keuzecadeau is zelfstandig te geven in een stijlvolle cadeauverpakking of als gepersonaliseerde e-voucher, maar ook in combinatie met een lokale cadeaukaart. De webshop biedt een ruim aanbod voor iedereen: van keukenprins(es) tot wereldreiziger. Voor elk wat wils.

Leuk om te krijgen én om te geven

Het perfecte kerstcadeau is zo geregeld. Kies het aantal kaarten, het bedrag per kaart en de verpakking. Daarna hoef je de cadeaus alleen nog maar feestelijk uit te reiken. Ontvangers besteden de kaart naar wens bij lokale ondernemers of loggen met hun unieke code in op de webshop.