Gemeente /
Sportbedrijf

Met onze doelgroepgerichte loyaliteitsprogramma’s bieden wij antwoord op actuele vraagstukken als: “Hoe verhogen we de sportparticipatie in de gemeente?”, “Hoe behouden we de jeugd en (werkende) ouderen voor de sport?”, en, misschien wel de belangrijkste, “Hoe continueren we sportprogramma's zonder jaarlijkse subsidiering?”.

De totaaloplossing voor deze vraagstukken hebben we met een uniek platform onder andere ingezet voor de Sport & Cultuurkaart Amstelveen en Bewegen in Arnhem. Na implementatie viel onder andere de toename in de sportparticipatie en waardering voor het aanbod.

Lees meer

Vereniging
 

Zware tijden voor verenigingen. Het vinden en binden van sponsors is moeilijk, loyaliteit van leden vermindert en de druk op vrijwilligers, maakt dat ze lastig te vinden zijn. Ons platform Clubliefde biedt een aantrekkelijke manier om zonder inspanningen extra inkomsten te genereren voor de vereniging. Tegelijkertijd doe je iets extra's voor jouw leden in samenwerking met lokale winkels en bedrijven. Daarnaast zorgt ons platform voor een veiligere kantine dankzij cashless betalen, waardoor de afhandeling van een bestelling sneller verloopt, er minder wisselgeld in de kassa verblijft en de druk op de vrijwilliger vermindert. Ook is het mogelijk om het platform te gebruiken als registratietool voor de toegangscontrole. Meer weten? Lees hier de ervaringen van verenigingen die je voorgingen.

Lees meer

Sporters
 

Heb jij als sporter al heel veel fans, maar is hun support vooral van sentimentele waarde? Laat ons je dan helpen deze liefde om te zetten in financiële ondersteuning, waardoor jij je doelen op het veld, piste, in het zwembad of waar dan ook kan behalen!  We stellen je graag voor aan onze vorm van crowdfunding, genaamd Fanfunding. Bij Fanfunding begin jij aan het bouwen van jouw eigen, persoonlijke fanbase die je gaat helpen om jouw sportieve, en mogelijk wel olympische, droom uit te laten komen. Je hebt meer fans dan je denkt, geloof ons, alleen al in je directe omgeving, maar ook daarbuiten. Je zal verstelt staan wie je allemaal willen helpen bij het bereiken van jouw droom.

Lees meer


De Verbindende Factor

De verbindende factor vindt haar oorsprong in ons dna. Wij geloven in de kracht van samenwerken, de kracht van de directe omgeving en de verbinding die men voelt bij de plaats die men thuis noemt. Samen met onze opdrachtgevers brengen wij lokale winkeliers en instanties bij elkaar met loyaliteitsprogramma’s die meer zijn dan een ‘quick win’. Nee, wij gaan voor een substantiële verandering in de manier van denken, manier van beleven van het product. Wij noemen het de win-win-win situatie, omdat naast jouw doelgroep ook jouw bedrijf/instantie én de lokale ondernemers de vruchten plukken van onze initiatieven. Onze verbindende factor is dus jouw succesformule!

Meer informatie

      GROUPCARD
 Naar boven